×
Ucuza Lisanslı Ürünler

Lisanslı Ürünler ile Kurumsal Yapı


Kurumsal bir yapı içerisinde çalışmayı düşünüyorsanız bunun için orijinal ürünleri kullanmanız gerekiyor. Tamamen lisanslı ürünler kullanmadan resmi işlemleri gerçekleştirmeniz ve markanızı ileriye taşımanız mümkün olmaz. 
Sizlere sunduğumuz hizmetler arasında lisanslı ürün temini de bulunmaktadır. Birçok farklı işlemde kullanılabilen uygulamaların orijinalleri sizin için tahsis edilir. Standart satış fiyatlarının çok altında sunulan bu hizmetler sayesinde kısa sürede kurumsal yapıda bir şirkete ulaşmanız mümkün olacaktır. 

Orijinal İşletim Sistemleri


Lisanlı ürün kullanımları işletim sistemleri ile başlamaktadır. Maalesef ülkemizde birçok kişi ve kurum bilgisayarlarında yer alan Windows işletim sistemlerini lisanssız olarak kullanırlar. Karşılarına çıkan ücretleri ödemek yerine lisanssız kullanımı tercih etmektedirler. 
Lisanssız ürün kullanımının bir suç unsuru oluşturmasının yanı sıra lisanssız işletim sistemlerinde ortaya çıkan sorunların onarımı da çok zor hale gelir. Sizler için sunulan uygun fiyatlı lisanslı ürün yelpazemizde işletim sistemleri de yer alıyor. Sizin için en uygun olan işletim sistemini son derece düşük fiyatlarla satın alabileceksiniz. 

Antivirüs Programları ile Sisteminiz Koruma Altında


Orijinal bir işletim sistemi aldığınızda kullanacağınız tüm uygulamalar sorunsuz bir şekilde sisteme yüklenecektir. Herhangi bir sorun olması durumunda direkt olarak destek hizmeti alma şansını da elde edersiniz. 
Sisteminizin orijinal yapısı en iyi şekilde korunmasını mecbur kılar. Birçok farklı bilginin ve belgenin yer aldığı bilgisayarların en iyi şekilde korunması şarttır. Bunun için de antivirüs programları kullanılmaktadır. Çok uygun fiyatlarla sunulan virüs programları ile bilgisayarlarda çökme sorunlarının ortaya çıkması söz konusu olmayacaktır. 

Özel Sitelere Üyelik Fırsatı


Ülkemizde yayın yapan sitelerden bazıları artık üye alımlarını kapatmıştır. Belirli bir sayıya sahip olduktan sonra üye alımlarını kapatan ve sonrasında çok prestijli bir hale gelen sitelerde üyelikler oldukça değerli bir hale gelir. 
Sizin için lisanslı ürün satışı gerçekleştiren firmamız bu prestijli sitelerde üyelik satışı da gerçekleştirir. Özel forum siteleri ya da bulunduğunuz sektöre ait sitelerde rahatlıkla üyelik satın alabileceksiniz. Çok uygun fiyatlarla alınan üyelikleri kendinize özgün bir biçimde düzenleyebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Lisanslı ürünleri uygun fiyata almak için lütfen buraya tıklayın..

Benzer Bloglar